У Києві від ускладнень коронавірусу померла 21-річна волонтерка
Україна

У Києві від ускладнень коронавірусу померла 21-річна волонтерка

21 жовтня 2020, 10:25
3
1
Сподобалось?
1

У Києві 20 жовтня від ускладнень, спричинених коронавірусом COVID-19, померла 21-річна волонтерка Інна Волкова. Хвороба спровокувала в неї пневмонію та рідкісне аутоімунне захворювання – синдром Гієнна-Баре.

Йдеться про те, що імунна система людини сама вражає власні периферійні нерви та призводить до повного паралічу. Про трагедію повідомляє пресслужба Фундації регіональних ініціатив у Фейсбуку, де працювала дівчина.

"Наша Інна Волкова померла. Інна була громадською діячкою, активісткою і дуже щирою людиною. Вона допомагала, захищала і оберігала неймовірну кількість людей. 20 жовтня зупинилося велике любляче серце неймовірної дівчини", – написали колеги Волкової.

За їхніми словами, вона два тижні боролася за життя у відділенні інтенсивної терапії та реанімації Київської лікарні №9. Однак через СОVID-19 і його наслідки тіло дівчини відмовило і її під'єднали до ШВЛ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ПантеRRa
    ПантеRRa

    Ускладнення коронавірусу у вигляді с-ма Гієна Баре???? Кому ви втираєте??????? Не думаю, що в цій групі сидять домогосподарки. Невже " інститутів нє канчалі", люди милі! Як раз, ця хворобі і уражує молодих! Інфікування " короною", могло лише прискорити наслідки ОСНОВНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ!!!!! Оскільки на сьогодні поліомієліт є майже усуненим у більшості країн світу, то синдром Гієна — Барре залишається найчастішою причиною гострого млявого паралічу і є однією з серйозних надзвичайних ситуацій в неврології. Також синдром Гієна — Барре є сукупність синдромів, які зумовлюють виникнення полірадикулонейропатії.Навіть в в тих країнах, де розвинена медицина - деякий відсоток пацієнтів з синдромом Гієна — Барре - помирають від ускладнень, таких як сепсис, тромбоемболія легеневої артерії, раптової незрозумілої зупинки серця, пов'язаної з порушенням вегетативної інервації. Серйозні і потенційно смертельні вегетативні дисфункції, такі як аритмія і серйозна гіпертензія , спостерігаєтья у багатьох хворих із синдромом Гієна — Барре!

    21 жовтня 2020, 17:32
    Відповісти
  • Андрей
    Андрей

    Соболезнование семье такой симпатичной ,и хорошей девушке ей жить и жить почему жизнь так не справедлива к нашим детям .лучше мы умирали а такие дети жили.

    9 листопада 2020, 18:40
    Відповісти
  • михайло
    михайло

    жаль .дуже жаль

    14 грудня 2020, 16:00
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися