На Волині врізалися Renault і Mitsubishi, є постраждалі
Україна

На Волині врізалися Renault і Mitsubishi, є постраждалі

26 жовтня 2020, 12:18
0
0
Сподобалось?
0

Жителька Турійського району і мешканець Маневиччини постраждали у дорожньо-транспортних пригодах, що трапилися вчора на Волині.

Близько 7 години на автодорозі Ковель-Луцьк 23-річна водійка Renault Scenic, жителька Турійського району, зіткнулася із Mitsubishi під керуванням 29-річного ковельчанина. Внаслідок зіткнення жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у відділення травматології Ковельської центральної районної лікарні.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція нині з’ясовує всі обставини події.


Цього ж дня близько обіду в одному з сіл Маневицького району 31-річний керманич мотоцикла Shineray не впорався з керуванням та впав на дорожнє покриття. Чоловіка госпіталізували до лікарні з травмами. Виявилось, що він під час керування був напідпитку. На водія склали два адміністративні протоколи за статтями 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) та 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися