Затримали лікаря-садиста, який калічив та знущався над жінками
Україна

Затримали лікаря-садиста, який калічив та знущався над жінками

1 листопада 2020, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

Погрожував облити сина кислотою

Про 45-річного київського лікаря і фітнес-тренера Олексія Волкова голосно заговорили після того, як у лікарню з важкими травмами потрапила його кохана Ольга. З’ясувалося, що вона далеко не єдина його жертва. Персональне пекло своїм «колишнім» уродженець Рівного влаштовував, як тільки вони заявляли про намір розлучитися з ним. Дві його жінки взагалі загинули за дивних обставин.

Переломи обох рук, ребер, щелепи, відкрита травма голови, вибиті зуби – так для 33-річної Ольги Войтенко закінчилася спроба розірвати стосунки з Олексієм. Чоловік бив молоду жінку битою і ногами. Зупинило його тільки втручання сусіда, який прибіг на крики. А починалося все, зі слів Ольги, дуже красиво. З коханим вона познайомилася у соцмережі у травні цього року. Новий друг справляв враження цікавої та ерудованої людини. Все було настільки добре, що після короткого знайомства і нечастих зустрічей молода жінка наважилася переїхати з чотирирічним сином з Донецької області до Києва. Після цього поведінка Олексія змінилася.

– Він заявив моїй дитині, що у нього в будинку є бетонна яма, і він садитиме туди тих, хто погано поводиться, – розказувала Ольга журналістам у лікарні. – Почалися скандали. Мене такі стосунки не влаштовували. Але коли я йому про це сказала, почула погрози: «Через кілька місяців я поїду за кордон. Перед від’їздом найму наркоманів, які за 100–200 доларів обіллють твого сина кислотою або поламають йому ноги, або палицею по голові вдарять». Ще він відібрав сумку з моїми речами... У той же день я від нього втекла.

Олексій ВОЛКОВ

Олексій буквально вимолив у жінки прощення. Переконував, що вона не так усе зрозуміла. Ольга, на свою біду, повернулася…

Коли на її крик прибіг сусід, Олексій заявив, що на його жінку хтось напав, і він сам відвезе її у лікарню. Та сусід все одно викликав поліцію.

Ользі Войтенко доведеться довго лікуватися. Вона може втратити зір та слух.  

Відкуповувалися від залицяльника грішми

Після того, як історія набула розголосу, інші жінки теж заявили, що мали стосунки з Волковим і, м’яко кажучи, погано з ним розійшлися.

У більшості випадків фітнес-тренер знаходив жертв у Інтернеті, писав повідомлення з компліментами до фото і пропонував зустрітися.

Претендентки були гарні та успішні, але самотні. Спочатку вони велися на компліменти і романтичні залицяння. Та з часом у них відкривалися на кавалера очі. І коли намагалися розірвати стосунки, чоловік переходив до погроз і фізичного насилля. Одна з його колишніх дівчат, Ася Зброцька, розповіла, що Волков побив її у 2013 році та спалив автомобіль. На нього завели дві кримінальні справи, але до відповідальності не притягли. Ще одна подруга заявила, що він підпалив її квартиру. Троє колишніх засвідчили журналістам, що він під виглядом природних біодобавок давав їм наркотики. Ще четверо зізналися, що від жорстокого залицяльника відкупилися грішми.

– Він погрожував викласти дуже відверті фото, зганьбити і так далі. Переслідував, погрожував, нападав... Було дуже страшно! Розумієте, він перетворив моє життя на пекло! Я відкупилася від Волкова, бо не витримала цього божевілля, – розповіла одна з його колишніх на ім’я Євгенія.

Дивна смерть двох коханих

Дві його колишні кохані загинули при дивних і дуже схожих обставинах.

У 2012 році струнка брюнетка Ольга Бородіна випала з вікна своєї квартири і розбилася на смерть. За годину до цього вона порвала стосунки з Олексієм. Батьки загиблої намагалися домогтися більш ретельного розслідування, але слідство зайшло у глухий кут. Хоча судмедексперти і встановили, що не всі отримані травми були результатом падіння. У квартирі Ольги слідчі не знайшли жодного відбитка ні її самої, ні Волкова.

У 2016 році з вікна випала Вікторія Манкевич, ще одна колишня дівчина Волкова. Її тіло без документів виявили за кілька кілометрів від будинку, де Вікторія жила разом з Олексієм. Зникнення дівчини виявили не одразу. Адже ще кілька днів хтось вів листування у соціальних мережах від її імені. Зараз ці справи збираються переглянути.

«Наш підозрюваний може бути причетний як мінімум до доведення до самогубства дівчини в 2016 році. А можливо, і до вбивства. Зараз ми проводимо слідчі дії і шукаємо свідків», – розповів начальник поліції Київської області Андрій Небитов. Він зазначив, що географія дій садиста дуже широка. Поліція працює над тим, аби об’єднати всі справи в одну.

Сам Волков затриманий. На співпрацю зі слідством він не йде, від коментарів журналістам відмовляється. 

Зазначимо, що після закінчення школи у Рівному, Олексій вступив до Київського національного медичного університету ім. О. О. Богомольця.

У нього була квартира в столиці і заміський будинок у Вишгородському районі Київщини. Деякий час Волков нібито мав приватний кабінет у столиці, де надавав послуги як лікар-венеролог. Потім «переключився» на спортивне харчування, захопився фітнесом. Його добре знали у спортивних центрах і тренажерних залах.

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися