На Полтавщині у ставку знайшли тіло вбитої 17-річної дівчини
Україна

На Полтавщині у ставку знайшли тіло вбитої 17-річної дівчини

28 жовтня 2020, 16:31
0
0
Сподобалось?
0

28 жовтня вранці у місті Миргород Полтавської області поблизу цвинтаря, у ставку, виявлено тіло 17-річної дівчини. 

Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

На тілі нещасної правоохоронці виявили численні тілесні ушкодження, в тому числі зламаний палець та рублені рани різної локації.

Встановлено, що напередодні ввечері, два хлопці та потерпіла прогулювалися вулицями міста та зайшли додому до одного з хлопців. Останній, перебуваючи в будинку, взяв з собою невеличку сокирку. На запитання приятелів відповів, що нібито «на всякий випадок, для самозахисту».

Компанія юних осіб не підозрюючи нічого продовжили свою прогулянку. Неочікувано 18-річний хлопець дістав сокиру та напав на дівчину. Вбивав тваринно, безжалісно, без шансу на спасіння. Інший парубок спробував стати на перешкоді, однак сокира в руках вбивці та погрози змусили його підкоритися зловмиснику.

Крім того, зловмисник забрав мобільний телефон неповнолітньої жертви та спробував позбутися даних, підтверджуючих їх спілкування і самого засобу зв’язку. Проведеними слідчими діями вилучено ряд доказів, в тому числі знаряддя вбивства.

Затриманий оперативниками нелюд у вчиненому зізнався. На запитання про причини та мотиви вчинення особливо тяжкого злочину відповідає «бо так». Психічний стан зловмисника перевірятимуть слідчі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися