У Києві дід загубив у лісі двох маленьких онуків
Україна

У Києві дід загубив у лісі двох маленьких онуків

28 жовтня 2020, 18:21
0
0
Сподобалось?
0

У Києві дідусь загубив у лісі двох маленьких онуків. Діти подолали близько трьох кілометрів, перш ніж їх знайшли правоохоронці та передали дідусеві. На щастя, з шестирічною дівчинкою та її п'ятирічним братиком нічого не трапилось.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"28 жовтня близько 14:00 години до столичної поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у лісі біля вулиці Газопровідної він загубив своїх малолітніх онуків. Для розшуку дітей по тривозі був піднятий увесь особовий склад Подільського управління поліції. Поліцейські, які першими прибули на виклик, від чоловіка дізнались, що він разом із дітьми збирав у лісі гриби, однак не помітив, як онуки відійшли від нього та загубились", - йдеться у повідомленні столичної поліції.

Спочатку чоловік намагався самотужки розшукати малолітніх, а коли це йому не вдалось, повідомив до поліції.

Інспектор превенції Подільського управління поліції Сергій Фесун розповів, що, отримавши повідомлення про зникнення дітей, він негайно направився на пошуки і через 40 хвилин на вулиці Міській помітив двох малолітніх, які були самі біля лісу.

"Діти подолали самотужки біля трьох кілометрів, були трохи стомлені, але, на щастя, з ними нічого не трапилось. Онуків ми одразу відвезли дідусеві та провели з ним профілактичну бесіду щодо необхідності більш пильно слідкувати за дітьми та не допускати подібних випадків у майбутньому", - розказав інспектор.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися