На Херсонщині вкоротив собі віку хлопчик з багатодітної родини
Україна

На Херсонщині вкоротив собі віку хлопчик з багатодітної родини

28 жовтня 2020, 20:59
0
0
Сподобалось?
0

В Олешківському районі Херсонської області 11-річний хлопчик скоїв самогубство. Дитину знайшли повішеною на ремені у її кімнаті. 

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

"Близько 20:00 у чергову частину Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення від медичної сестри. Вона розповіла, що до лікарні доставлено 11-річного хлопчика без ознак життя. Батьки пояснили лікарям, що знайшли сина в його кімнаті, він не дихав", — йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група слідів насильницької смерті на тілі хлопчика не виявила. Попередня причина смерті – механічна асфіксія через повішення.

"У родині виховується семеро дітей. На обліку у соціальних служб сім’я не перебувала... Того вечора діти гралися у кімнаті, а коли відлучилися, то потерпілий залишився на деякий час сам. Через кілька хвилин діти повернулись та виявили брата повішеним на ремені. Батьки одразу поїхали до лікарні, де констатували смерть дитини", — зазначають у поліції.

Відкрите кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» з поміткою (самогубство). Нині правоохоронці встановлюють всі обставини події.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися