На Вінниччині 25-річна жінка вбила 5-річного сина
Україна

На Вінниччині 25-річна жінка вбила 5-річного сина

6 листопада 2020, 17:07
0
0
Сподобалось?
0

Поліцейські Теплицького відділення поліції у Вінницькій області затримали на місці злочину зловмисницю, яка підозрюється у вбивстві свого 5-річного  сина. До обрання запобіжного заходу вона  перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Близько  15.00 години до поліції звернулась сільська голова села Соболівки, яка повідомила, що 25-річна односельчанка зачинилася у себе в будинку, поводиться агресивно та нікого не впускає. Жінка сама виховувала двох дітей віком 5 та 6 років. Про це повідомляють у вінницькій поліції.

Як розповів керівник теплицької поліції Валентин Савчук, прибувши за викликом, поліцейські виявили в  будинку  жінку, яка тримала на руках сина. Хлопчик мав гематоми на голові та був без свідомості. Поліцейські одразу викликали медиків, забрали дитину та почали надавати йому першу медичну допомогу. Спроби лікарів, які приїхали за викликом, врятувати дитину також виявились марними. Дитина померла.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть хлопчика настала  внаслідок травми голови.

Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження дитині завдала його мати, яка в такий спосіб намагалась «виховувати» сина.

Правоохоронці   одразу затримали 25-річну жінку.  Вона заперечувала свою вину, пояснюючи, що син впав з двоярусного ліжка.

Підозрюваній призначать судово-психіатричну експертизу для визначення стану її здоров’я.

Жінка виховувала також  6-річну дочку. Поліцейські повідомили відповідні соціальні служби для визначення подальшого місцеперебування дитини. 

Наразі підозрювана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідство відкрило кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини). За вчинення такого злочину затриманій загрожує до 15 років ув’язнення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися