Зеленський та Порошенко звинуватили один одного у розкраданні бюджету
Україна

Зеленський та Порошенко звинуватили один одного у розкраданні бюджету

19 листопада 2020, 09:25
2
0
Сподобалось?
0

Президент України Володимир Зеленський нагадав, що за порушення карантину вихідного дня підприємців будуть штрафувати.

Про це він сказав у відеозверненні, опублікованому на його сторінці у соцмережі, передає УНІАН.

Зеленський звернувся до експрезидента Петра Порошенка. При цьому він не згадував його прізвища, називаючи лише його власником фітнес-клубу «5-й елемент» та опозицією.

«Ми не будемо діяти за принципом «друзям – все, а ворогам – локдаун». Санції за порушення карантину вихідного дня будуть однакові для всіх. Це стосується і власника фітнес-клубу «5-й елемент» (Петро Порошенко, – ред.). З одного боку ви кричите, що ситуація з розповсюдженням COVID критична, а з іншого – сприяєте цьому. Ви, мені здається... ну, треба вирішити, ви або рятівник, або комерсант такий звичайний», – сказав президент.

Також Зеленський порадив Порошенку «не витрачати кошти на ботоферми, які мають говорити про політичні переслідування опозиції, а зберегти гроші на виплату штрафів».

«Ви вже отримали один штраф. Продовжите роботу на вихідних – буде новий, ще один штраф. І вони, згідно із законодавством, будуть продовжуватися, допоки не навчитеся поважати закон. Треба буде 100 штрафів – буде 100. Можливо, це така нова цікава модель – будемо у бюджет повертати все, що ви вкрали за попередні роки», – заявив президент.

Петро Порошенко не забарився з відповіддю та відреагував на це звернення у Фейсбуку.

«Це вже агонія, Володимире Олександровичу. А про «повернути вкрадене з бюджету», тут ви абсолютно праві. Ваш міністр Уманський якраз сьогодні розповів про ваше Велике крадівництво», – написав Порошенко.

Скандал з клубом «5 елемент»

Столичний спорткомплекс «5 елемент», співвласником якого є експрезидент України Петро Порошенко, продовжував працювати 14 листопада, попри введений урядом карантин вихідного дня.

Під час перевірки до закладу прибули правоохоронці. На прохання поліцейських припинити роботу адміністрація відреагувала відмовою, правоохоронців навіть не пустили до приміщення закладу.

У результаті склали адміністративний протокол та розпочали кримінальне провадження. Натомість в клубі стверджують, що мали законні підстави працювати, а також заявили про виконання правоохоронцями «політичного замовлення».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Коментатор
    Коментатор

    Я звичайно не *топлю*, ні за Зеленського, ні за Порошенка, але якщо зайти в інтернет і почитати уважно, то міністр Уманський не викликає довіри, тож на них, пане екс-президенте нема чого спиратися) Щодо *Великого будівництва*,- це ж круто, що сьогодні будівництво дійсно робиться і його ЛЮДИ бачать, а не лише на фото)

    19 листопада 2020, 19:03
    Відповісти
  • Монтана
    Монтана

    Гріх сміятись над убогими!!

    20 листопада 2020, 16:35
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися