Двоє депутатів від «ЄС» заїжджали на елітному авто по сходах у багатоповерхівку
Україна

Двоє депутатів від «ЄС» заїжджали на елітному авто по сходах у багатоповерхівку

21 листопада 2020, 16:55
0
0
Сподобалось?
0

На Львівщині у ніч на п’ятницю, 20 листопада, двоє новообраних місцевих депутатів від «Європейської солідарності» Микола Пущак та Андрій Жидачек на елітному позашляховику Mercedes G500 намагалися заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки.

Про це повідомляє видання Zaxid.net, якому вдалося отримати записи з камер відеоспостереження, що встановлені в цьому будинку.

Інцидент стався близько 00:10 біля будинку №2 на вулиці Радоцинській у Пустомитах. На записі видно, що у двір багатоповерхівки заїжджає авто і зупиняється перед входом до під'їзду. Через деякий час автомобіль рушає з місця і починає їхати до дверей під'їзду по сходах. З другої спроби машині вдалося піднятися на ґанок будинку, після чого депутати заднім ходом спустилися назад.

За кілька хвилин з авто вийшли Андрій Жидачек та ще двоє чоловіків. Один з них зняв з машини реєстраційні номери. Далі вони спілкувалися біля автомобіля, після чого двоє чоловіків поїхали, а Андрій Жидачек зайшов у будинок. Судячи з усього, компанія була у нетверезому стані.

Відомо, що Жидачек винаймає квартиру у цій багатоповерхівці. Також один з мешканців будинку розповів, що окрім Жидачека в автомобілі був його однопартієць, депутат місцевої ради Солонківської ОТГ Микола Пущак. І Жидачек вже вибачився перед мешканцями. Він пообіцяв відновити знищені сходи, а також придбати п'ять вогнегасників або камери спостереження як моральну компенсацію за збитки. Відтак мешканці до поліції заяв не писали.

Сам Микола Пущак заперечив свою причетність до нічного інциденту в Пустомитах.

«Я не розумію, про що йдеться», – прокоментував він.

33-річний Андрій Жидачек пройшов у Пустомитівську міську раду від партії «Європейська солідарність».

Як стало відомо сьогодні, 21 листопада, депутатів Миколу Пущака та Андрія Жидачека виключили з партії «Європейська солідарність» після скандалу.

«21 листопада радою Львівської обласної територіальної організації «Європейської Солідарності» прийнято рішення про виключення з лав партії двох її членів: Жидачека Андрія Богдановича, обраного депутатом Пустомитівської міської ради, та Пущака Миколу Зіновійовича, депутата Солонківської сільської ради, за вчинення ганебних дій, які суперечать цінностям партії», – йдеться у повідомленні прес-служби «ЄС»

Крім того, політична сила ініціює звільнення Пущака з посади заступника голови ОТГ та закликає депутатів скласти свої мандати.







Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися