Активісти зі шматками асфальту та шинами навідали Зеленського у «Феофанії»
Україна

Активісти зі шматками асфальту та шинами навідали Зеленського у «Феофанії»

21 листопада 2020, 22:12
0
0
Сподобалось?
0

Активісти громадської організації "Рух опору капітуляції" провели акцію в Феофанії, де взараз проходить лікування від COVID-19 президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

 Учасники акції вимагали від глави держави припинити кримінальні переслідування та звільнити з-під варти Андрія Антоненка, а також звільнити з посад винних у репресіях правоохоронців.

Крім того, пролунала вимога також відкликати «План дій» української делегації в ТКГ щодо Донбасу та заборонити відведення українських військ вздовж лінії розмежування.

1 з 4

Колона автомобілів під'їжджає до лікарні у «Феофанії»Фото: 

Олександр Хоменко/hromadske

До лікарні у Феофанії приїхали близько 50 автомобілів, а загалом протестувальників було кілька сотень. Після мітингу, на якому були озвучені основні вимоги організаторів акції, протестувальники символічно закатали в асфальт плакат із символікою Володимира Зеленського, а також запалили фаєри.

Цьогоріч в Україні вшановують сьому річницю трагічних подій на Майдані в центрі Києва. 21 листопада 2013-го тодішній Кабмін вирішив припинити підготовку до Асоціації України з ЄС.

На знак протесту того ж вечора на Майдані Незалежності вперше зібрались активісти. Уже незабаром протести перетворилися на історичну подію — Революцію Гідності. За три місяці Євромайдан неодноразово намагалися розігнати силовики, активістів заарештовували, викрадали, катували, убивали.

Більше про:ФеофаніяВолодимир ЗеленськийПоділитись:

Останні новини

Біля берегів Фінляндії на мілину сіло судно з понад 400 людьми. Із судновласником таке вже вдруге за два місяці21 листопада 2020, 22:13Пам’ятаєте білого хакера, який заявив, що зламав Twitter-акаунт Трампа? Його дії тепер розслідує поліція Нідерландів21 листопада 2020, 21:42SpaceX запустила в космос новий супутник Sentinel-6. Він виглядає як собача буда та проводить моніторинг планети21 листопада 2020, 21:06Археологи знайшли рештки двох людей, що загинули від виверження вулкану в Помпеях. Схоже, це були раб із його хазяїном


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися