Улюблениця чоловіків - пальма сереноа репенс*
З перших уст

Улюблениця чоловіків - пальма сереноа репенс*

24 листопада 2020, 11:18
0
0
Сподобалось?
0

За що так полюбилася всім чоловікам ця маленька пальма, що росте в Північній Америці? Давайте розберемося.

Діючі речовини, які були виявлені в складі ПАЛЬМИ СЕРЕНОА РЕПЕНС, необхідні для правильного функціонування статевої сфери. Це фітостероли, каротин, жирні кислоти, ліпаза, танін.
І завдяки цим речовинам і проявляються її основні властивості –вазопротекторні, протизапальні та протинабрякові.
Всі ці властивості Пальми сприяють зменшенню симптомів доброякісної гіперплазії передміхурової залози. Також відзначається зменшення дизуричних явищ: підвищується об'ємна швидкість сечовипускання, полегшується спорожнення сечового міхура, зменшується біль і печіння при сечовипусканні, а також знижуються імперативні позиви до сечовипускання.

Хочеться відзначити, що інтерес багатьох авторів до проблеми профілактики і лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози був викликаний зростанням поширеності цієї патології серед чоловіків старшого і похилого віку, значним зниженням якості життя, розвитком сексуальних порушень, які пов'язані не тільки з симптомами хвороби, але і з побічною дією медикаментозної терапії.

Існує велика кількість робіт, що підтверджують високу клінічну ефективність екстракту пальми СЕРЕНОА РЕПЕНС при доброякісній гіперплазії передміхурової залози.

Де ж знайти такий необхідний елемент?

Відповідь проста – екстракт пальми СЕРЕНОА РЕПЕНС в оптимальному добовому дозуванні (500 мг) входить до складу рослинного комплексу ПРОСТАТА ПЛЮС (США).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися