«Волинь» на виїзді обіграла «Кремніь»
Україна

«Волинь» на виїзді обіграла «Кремніь»

30 листопада 2020, 15:21
0
0
Сподобалось?
0

Футбольний клуб «Волинь» успішно повернулася у гру після тривалої вимушеної перерви. «Хрестоносці» пропустили не змогли зіграти свій домашній матч з «Прикарпаттям» та не поїхали в Одесу на виїзд до «Чорноморця» через спалахи коронавірусу у командах суперників. І ось матчем із «Кременем» лучани розпочали друге коло змагань.

«Кремінь» – «Волинь» – 1:2

Голи: 0:1 – Чеботаєв (53 – автогол), 0:2 – Оринчак (55 – з пенальті), 1:2 – Зубков (82).

«Кремінь»: 1. Олійник – к, 27. Брюхов (98. Геловані, 56), 8. Зубков, 5. Сантос (17. Курелєх, 71), 25. Чеботаєв, 23. Норенков, 12. Да Сілва, 18. Головко, 21. Островський, 77. Сорокін, 11. Кривенко (2. Бичков, 59).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 93. Цюпа, 6. Войтіховський, 4. Болденков (18. Приндета), 8. Чачуа, 15. Приймак, 7. Протасов,  98. Ляшенко (14. Кизилатеш, 64), 10. Оринчак, 94. Хомченко (26. Мартинюк, 78).

Перед поїздкою у Кременчук лучани провели контрольний матч у Ковелі з аматорським ФЦ «Ковель-Волинь». «Хрестоносці» перемогли з рахунком 5:0, але головне здобули досвід гри на штучному газоні, адже саме такий на них очікував і у Кременчуці.

Практично увесь перший тайм «Кремінь» і «Волинь» витратили на боротьбу у центрі поля. Перший удар у площину воріт відбувся лише на 30-й хвилині, він був на рахунку господарів поля. Єдиний небезпечний момент створили лучани наприкінці 45-хвилинки. Воротам «Кременя» загрожував Чачуа, і Олійник врятував свою команду.

Все з ніг на голову перевернули стартові хвилини другого тайму. З одного боку, «Волинь» помітно закрутила темп, з іншого фортуна повністю відвернулася від кременчужан. Рахунок у матчі відкрив Чеботаєв, котрий під час подачі стандарту від «Волині» класно забив головою у свої ж ворота. Тільки-но господарі почали гру з центру поля, як м’яч відібрали лучани й провели чергову гостру атаку, яка завершилася ударом Оринчака у стійку воріт Олійника. Та на цьому епізод не вичерпався. Арбітр призначив 11-метровий, вгледівши порушення правил проти гравця «Волині», котрий намагався зіграти на добиванні. Оринчак, котрий за мить до того не забив гри, тепер забив з пенальті.

Надалі гра надовго заспокоїлася. Боротьба точилася між воротами, але до гострих моментів справа практично не доходила. Але «розбудив» розмірену гру Зубков, який із захисту прибіг допомагати своїм партнерам в атаці і красиво головою замкнув подачу від Бичкова – 1:2! Тож останні хвилини матчу таки пройшли з інтригою, але «хрестоносці» втримали свою мінімальну перевагу.

«Волинь», наразі, посідає сьому сходинку у турнірній таблиці, але має ще кілька матчів у запасі, тож може покращити своє турнірне становище і повернутися у трійку лідерів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися