Феєрична друга перемога «Шахтаря» над «Реалом», яка нічого не вирішила
Україна

Феєрична друга перемога «Шахтаря» над «Реалом», яка нічого не вирішила

2 грудня 2020, 12:41
0
0
Сподобалось?
0

Донецький «Шахтар» став справжнім кошмаром для мадриського «Реала» у нинішньому сезоні Ліги Чемпіонів. У груповому етапі іспанський супер-клуб  має всього дві поразки і обидві від «гірників».

«Шахтер» – «Реал» – 2:0

Голи: 1:0 – Дентіньо (57), 2:0 – Соломон (82).

«Шахтар»: Трубін, Матвієнко, Бондар, Вітао, Додо, Степаненко, Коваленко (Патрік, 85), Тайсон (Соломон, 74), Марлос (Майкон, 74), Тете, Мораес (Дентіньо, 25; Фернандо, 85).

«Реал»: Куртуа, Варан, Начо, Менді, Васкес, Кроос, Модрич, Едегор (Іско, 77), Бензема (Діас, 77), Асенсіо, Родріго (Жуніор, 77).

Гру можна умовно поділити на два тайми. У першому активнішими були гості, але не реалізували кілька своїх моментів. З іншого боку, «Реал» вже на початку першої половини гри мав залишатися у меншості, але арбітр замість вилучення показав Варану жовту картку за дуже грубив фол останньої надії проти Мораеса. До речі український футболіст після цього епізоду не зміг продовжити матч.

Але карма наздогнала «Реал» у другому таймі, коли іспанці стали виглядати втомленими, а «Шахтар» навпаки задіяв тактику швидких контратак, які результативно завершили Дентіньо і Соломон.

Ця перемога практично гарантувала «Шахтарю» друге місце у квартеті «В», якби не дещо несподіваний результат у паралельному матчі – лідер групи німецька «Боруссія» з Менгенгладбаха вдома поступилася аутсайдеру міланському «Інтеру» з рахунком 2:3. Тепер ситуація у цій компанії настільки заплутана, що будь-хто після завершального туру може опинитися як в наступному раунді турніру, так і, взагалі, за бортом єврокубків – без втішної путівки у Лігу Європи. Лідирує як і раніше «Боруссія» – 8 очок, «Шахтар» і «Реал» мають по 7, а в «Інтера» 5. У заключному, шостому турі, «Шахтар» вирішуватиме свою долю на виїзді у матчі з «Інтером».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися