Італійка Вертаделла зі своїм немовлям
Україна

Українець став татом у 87 років

5 грудня 2020, 16:18
0
-2
Сподобалось?
-2

Неймовірно, але не тільки молоденькі батьки тішаться своїми новонародженими дітками, а й дев’яностолітні татусі і матусі. Їм би внуків, навіть правнуків чи праправнуків бавити, а вони на подив усьому світові народжують нащадків.

Жінка молодша на пів століття

У 2003 році Україну облетіла вражаюча новина. Батьком новонародженого хлопчика став ветеран Другої світової війни 87-літній Георгій Лахновський із села Качкарівка на Херсонщині. Своїх односельчан вдівець здивував, коли привів до хати жіночку Валю, молодшу за нього на цілих пів століття. Що цікаво, вона була меншою за старшого чоловікового сина аж на 27 років. Жили «молодята» разом два роки, а тоді прийшли у сільську раду розписатися.

Сімʼя Лахновських

– Через велику різницю ми відмовляли діда від шлюбу. До того ж, у Лахновського на той час вже було четверо дітей (дочка і троє синів), шість онуків і п’ять правнуків, – розповідали журналістам працівники Качкарівської сільради. – Знаємо, як у таких випадках дорослі діти ставляться до пізнього кохання батьків.

Але старенький вразив неабияк: везе свою жінку у пологовий! Анатолій народився здоровим міцним хлопчиком вагою 3 кілограми 200 грамів. Коли малюк трохи підріс, став схожим на своїх дорослих братів, найстаршому з яких вже йшов 64 рік! Георгій Лахновський мріяв дожити, щоб завести дитину у перший клас. Але коли Толіку було чотири, його старий тато помер. Мати почала спиватися, не гляділа дитину. Тому хлопчик ріс в сім’ї старшої сестри, яка годилася йому по літах в бабусі. Та з часом восьмирічного Толіка всиновило подружжя, яке пережило велику трагедію – їхніх дочок зґвалтували і вбили. Старша була вагітною! (Деталі цієї вражаючої історії –  у журналі «Люди і долі» № 12/2020)

Первістка хтось украв

Десять років тому світ вразило подружжя з Індії. Тоді вперше став батьком 94-літній Рамджі Рагав. Сина йому народила 54-річна дружина Шакантула, з якою він прожив 22 роки. Коли Рамджі прийшов у пологовий забирати свою жінку, то медики розсміялися, не повіривши, що він і є батьком малюка. Чоловік був дуже щасливим і гордим. Неймовірно, але через два роки у пари народився ще один хлопчик! «Молодий» татусь зізнавався, що хочуть з дружиною пройти процедуру стерилізації, бо через фінансові труднощі побоюються заводити третю дитину.

Індієць Рамджі з дружиною та сином

– Секрет мого довголіття і сексуальної сили – це йога та здорове харчування. Я щодня вживаю мигдаль, вершкове масло і молоко, – зізнавався журналістам Рамджі. – Усе життя трудився фермером, тому хочу, щоб мої сини вивчилися і стали великими держслужбовцями.

Але у 2013 році в сім’ї сталася жахлива трагедія. Шакантула зі старшим сином поїхала у лікарню, і поки чекала черги, заснула, а дитину у той час вкрали! Через пів року після нещастя жінка з меншим хлопчиком втекла від чоловіка. Рамджі дуже сумував за своїми рідними і казав, що краще вмерти, як самотньо жити. Через трохи він пішов на той світ – курив у ліжку, від чого загорівся дім. Чоловіка завезли в лікарню, але він помер від страшних опіків.

Юлія Шевчук


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися