На Київщині затримали банду, яка палила автівки і викрадала людей
Україна

На Київщині затримали банду, яка палила автівки і викрадала людей

16 грудня 2020, 16:57
0
0
Сподобалось?
0

У Київській області затримали банду, члени якої викрадали людей, займалися рекетом і підпалом автівок.

До складу транснаціональної злочинної організації входили іноземці та кияни. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області.

«На злочинному рахунку зловмисників розбійні напади, викрадення людини, вимагання, крадіжки з підприємств та офісів в особливо великих розмірах, підпал автомобіля та створення злочинної організації. Угрупування здійснювало злочини як на території Київської області, так і у столиці», - йдеться у повідомленні.

Викрили та задокументували їх діяльність оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини, працівники Слідчого управління поліції столичної області із залученням підрозділів кримінального аналізу, оперативно-технічних заходів, оперативної служби за силової підтримки бійців КОРД та підрозділу поліції особливого призначення.

У листопаді цього року поліцейські затримали лідера та одного з активних учасників організації, які у селі Софіївська Борщагівка викрали приватного підприємця та вимагали надуманий борг у 2 мільйони доларів. Нині вони перебувають під вартою.

Так, під час другого етапу реалізації оперативної інформації працівники поліції затримали ще п'ятьох членів злочинного угруповання - безпосередніх виконавців злочинів.

За місцями проживання зловмисників поліцейські провели ряд невідкладних обшуків, де вилучили: зброю та набої до неї, рації, номерні знаки, гроші, балаклави, ножі, різноманітне технічне обладнання та документи, що належать підприємствам, де здійснювались крадіжки.

Також правоохоронці вилучили автівки, на яких пересувались зловмисники під час вчинення злочинів.

Крім цього, працівники поліції встановили приміщення, де підозрювані зберігали майно, набуте злочинним шляхом. Все це вилучено як речові докази.

Члени злочинної організації затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Всі вони кияни віком від 25 до 50 років, деякі з них вже були судимі за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися