Люди зібрали 17 тисяч гривень водію маршрутки, якого оштрафували за зайвих пасажирів
Україна

Люди зібрали 17 тисяч гривень водію маршрутки, якого оштрафували за зайвих пасажирів

19 грудня 2020, 22:51
0
0
Сподобалось?
0

У Миколаєві кермувальника маршрутки оштрафували на 17 тисяч 439 гривень за порушення карантину - у його салоні було 10 зайвих пасажирів. Дізнавшись про це,  люди оголосили у мікрорайоні збір коштів. Водієві принесли вже оплачені чеки. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Водій автобуса 54 маршруту Сергій Димитров працює вже 15 років. Він знає майже всіх пасажирів. Два місяці тому цей автобус зупинили патрульні і склали на водія протокол, бо попри карантинні обмеження віз багато людей. Сергій каже, що мав проїхати повз чергову зупинку, бо усі місця були зайняті. Але йшов дощ, а там стояли батьки з дітьми.

"Я порушив, звичайно. Просто мені стало шкода людей. Особливо дітей, які стояли. І тих людей, які так само працюють, як і я, і їм теж треба на роботу. Я їх забрав, і тут за мною одразу поліція", - розповів водій.

Справа дійшла до суду і водія оштрафували. Він розказав про це у Інтернет-групі мікрорайону Матвіївка.

За словами Сергія, таку суму штрафу він не назбирав би й за рік, тож мусить брати кредит. Жителі вирішили допомогти. Давали, хто скільки міг, — від 20 до 500 гривень. І вже за 5 днів адміністраторка відзвітувала про сплачений штраф. Вистачило навіть на судовий збір.

"Ми не підтримуємо те, що водій порушив закон. Але ми є заручниками ситуації. Так як в Матвіївці катастрофічно бракує транспорту", - каже адміністраторка Інтернет-групи Катерина Ангелова.

Матвіївка — віддалений район Миколаєва. І весь час, кажуть люди, тут проблеми з транспортом. А у карантин стало ще гірше. Вчинком жителів Матвіївки вражені і чиновники, і правоохоронці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися