Народила сина військова, якій на війні снарядом відірвало ногу
Україна

Народила сина військова, якій на війні снарядом відірвало ногу

10 січня 2021, 20:13
0
1
Сподобалось?
1

Вінничанка Оля Бенда, яка втратила на війні ногу, народила другу дитину.

Радісною звісткою військова поділилася у Фейсбуку.

«Я стала вдруге мамою. Не передати словами ті емоції, які вирують в середині. Так незвично, ніхто по ребрах вже не б'є, не підпирає їх своїми ніжками. Мені буде не вистачати цих відчуттів, за 9 місяців звикаєш. Діма щасливий, він також дуже чекав на появу братика. Я вже в очікуванні їхнього знайомства, це так хвилююче», – розповіла жінка.

Нагадаємо, історію Ольги Бенди та її чоловіка Олексія, «Вісник» розповідав раніше. Пара зустрілася та познайомилася на фронті. Між молодими людьми, наче вогник, спалахнуло кохання. Та зовсім скоро на їхнє почуття прийшло серйозне випробування. Ольга втратила ногу на війні внаслідок вибуху під Авдіївкою. Біда з нею сталася у 2017-му на День матері. Тоді ворог вдосвіта почав обстрілювати українські позиції, й один зі снарядів упав поряд. Та після втрати кінцівки жінка не опустила руки, а коханий підтримав жінку та невдовзі покликав заміж. У грудні 2017 року пара узаконила свої стосунки.

Окрім того, Ольга Бенда веде активний спосіб життя та стала єдиною дівчиною, яка взяла участь у Марафоні морської піхоти США на протезі. Участю у змаганні вона прагнула спонукати кожного, хто опинився у скруті, жити повноцінним життям.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися