На Черкащині 16-річний хлопець зґвалтував і ледь не вбив 51-річну жінку
Україна

На Черкащині 16-річний хлопець зґвалтував і ледь не вбив 51-річну жінку

12 січня 2021, 18:35
0
0
Сподобалось?
0

11 січня, близько 20:30 години у селищі Єрки Черкаської області 51-річна жінка йшла на роботу, коли на неї напав незнайомець.

Він приставив ніж, затягнув єрківчанку у чагарники та зґвалтував. Після чого зловмисник тричі вдарив постраждалу ножем у шию і втік, прихопивши із собою її мобільний телефон та гроші. Про це повідомила пресслужба Поліції Черкаської області.

Поранену жінку ушпиталили. Зараз вона перебуває під наглядом медиків.

«16-річний єрківець випивав вдома, після чого вирішив пройтися населеним пунктом. Озброївшись ножем, він вийшов на вулицю Чорновола, де помітив жінку та напав на неї. Його дії кваліфіковані слідчими як розбій, зґвалтування та замах на вбивство», — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Отримавши інформацію про особу злочинця, правоохоронці негайно розпочали пошуки.

Правоохоронці швидко встановили місцеперебування розшукуваного: чоловік позбувся речового доказу — викинув ніж у річку.  У результаті проведення огляду місця події слідчі виявили та вилучили: жіночу сумку з особистими речами потерпілої та слідами бурого кольору.

За місцем проживання єрківця правоохоронці провели невідкладний обшук і знайшли мобільний телефон, який належить потерпілій.

Наразі правопорушник затриманий у порядку ст. 208 КПК України та, за погодженням з прокуратурою, слідчі повідомили про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 «Замах на умисне вбивство», ч. 1 ст. 187 «Розбій», а також ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Відповідно до максимальної санкції інкримінованих статей затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Досудове слідство триває.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися