Біля Дніпра військовий  спричинив аварію, у якій загинула 2-річна дитина
Україна

Біля Дніпра військовий спричинив аварію, у якій загинула 2-річна дитина

12 січня 2021, 20:55
0
0
Сподобалось?
0

12 січня у Новомосковську Дніпропетровської області зіткнулися Daewoo Nexia і Volkswagen Polo.

Від сильного удару один з автомобілів відлетів на тротуар, де в цей момент стояли люди. Серед них була 2-річна дитина: дівчинка отримала травми, несумісні з життям, пише ТСН.

Аварія сталася на перехресті вулиць Сучкова та Зіни Білої. Попередньо встановлено, що водій Daewoo, військовослужбовець однієї з частин ЗСУ, під час повороту ліворуч не надав перевагу автомобілю Volkswagen Polo, який рухався йому назустріч. Удар припав на водійську сторону Volkswagen. Від удару автомобіль відлетів на тротуар, де стояли люди. Дитина одержала травми, які виявилися несумісними з життям.

За даними спеціалізованої прокуратури Південного регіону, 27-річний військовослужбовець, який був за кермом Daewoo, затриманий. Зараз з'ясовуються всі обставини ДТП, призначені експертизи. Крім того, затриманому готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину і клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. Відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки руху, що спричинило смерть потерпілого).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися