Українці з донорськими органами записали зворушливе відео
Україна

Українці з донорськими органами записали зворушливе відео

14 січня 2021, 21:13
0
0
Сподобалось?
0

Люди з різних міст і областей України записали відеовдячність медикам Львівської лікарні швидкої допомоги, де їм здійснили пересадки життєвоважливих органів.

Відео розмістив на своїй сторінці у Фейсбуку головний лікар медзакладу Олег Самчук.

«Навіщо ми розвиваємо трансплантологію? Це питання я чую дуже часто. Замість відповіді - відео. Його записали наші пацієнти, прооперовані у Львові. Це люди із різних міст України: Львів, Тернопіль, Костянтинівка, Кривий Ріг, Київ...» — написав Олег Самчук.

У відео пацієнти дякують своїм родинам, родинам своїх донорів та медикам і розповідають, що тепер починають жити, адже не мають обмежень через стан свого здоров'я.

Комусь із них пересадили донорське серце чи печінку, для інших донорами нирок стали близькі люди. Наприкінці відео медики показали як висловлюють пошану донорам, органи яких посмертно рятують життя.

«Я хочу, щоб це відео найперше побачили пацієнти, які досі вагаються, чи варто зважуватися на операцію. Можливо, воно допоможе ухвалити правильне рішення. А скептикам нарешті дозволить зрозуміти: трансплантація — це про життя!», — додав Олег Самчук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися