Зеленський мовою окупанта пояснив, чому закрив канали Медведчука
Україна

Зеленський мовою окупанта пояснив, чому закрив канали Медведчука

5 лютого 2021, 20:49
0
0
Сподобалось?
0

5 лютого Володимир Зеленський звернувся до українців, які "бояться" української мови.

Нове відео глава держави опублікував на своїй сторінці в Фейсбуку.

"Я сьогодні продовжую розповідати вам про нашу роботу і про перемоги України, і сьогодні хочу зробити це російською мовою не випадково. Російською мовою, особливо останнім часом, нашим людям, на жаль, вливали у вуха нескінченні потоки брехні. І розвінчувати цю брехню російською я буду правдою російською мовою", - пообіцяв Зеленський.

Президент розвінчав фейк про нібито заборону творів Булгакова в Україні і пояснив, чому він ввів в дію рішення РНБО про санкції проти телеканалів "112 Україна", NewsOne і Zik.

Також Зеленський додав, що ненавидить цензуру, і підкреслив, що раз він ухвалив рішення про введення санкцій - значить, на це були вагомі причини.

"Я дав присягу народові України, якщо хтось не знав, я поклявся захищати суверенітет нашої держави, незалежність і безпеку нашої країни. Якщо хтось забув, Росія анексувала у нас Крим, і частина нашої території зараз окупована - впевнений, тимчасово. І всі ті, для кого бізнес з цими територіями є нормою, ті, для кого підтримувати зв'язки з незаконними формуваннями і псевдо-структурами на цих територіях, є нормою - всі вони становлять загрозу Україні. Загрозу нашій країні. А значить, країна буде з ними боротися", - сказав Зеленський.

"Рішення РНБО законне, логічне, виправдане і справедливе. А ще - повністю підтримується США і Євросоюзом і країнами Великої сімки, які чітко бачать різницю між цензурою і захистом національних інтересів", - додав президент.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися