Плакали і просили їсти: на Донеччині батьки залишили чотирьох дітей напризволяще
Україна

Плакали і просили їсти: на Донеччині батьки залишили чотирьох дітей напризволяще

13 лютого 2021, 18:24
0
0
Сподобалось?
0

У Донецькій області батьки залишили чотирьох малолітніх дітей в холоді та без їжі.

Про це інформує пресслужба поліції Донецької області.

Днями, близько 21:00 до поліції Покровська зателефонувала жінка, яка повідомила, що четверо неповнолітніх дітей знаходяться вдома без нагляду батьків, плачуть та просять їсти.

На вказану адресу негайно виїхав наряд поліції. Коли поліцейський зайшли до будинку, то застали там чотирьох голодних маленьких дітей віком 9, 8, 4 років та 11-місячне немовля. Батьків вдома не було, про те в оселі будо дуже холодно та не було ніякої їжі для малечі.

Співробітники поліції відвезли дітей до дитячого відділення місцевої лікарні, де медпрацівники їх оглянули та нагодували.

На ранок правоохоронці зв’язались з батьками малечі та повідомили, що їх дітей тимчасово вилучили і помістили до лікарні. З’ясувалось, що рідні дітей поїхали до сусіднього міста, а малечу залишили на кума. Проте після розмови з поліцейськими, батьки не поспішали до малечі, а приїхали до поліції близько 16.00 в стані сильного алкогольного сп’яніння, що підтверджено медичним обстеженням.

Слід зазначити, що ця родина перебуває на обліку в соціальній службі, а в минулому році співробітники поліції вже притягували матір до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків. Цього разу правоохоронці також склали адміністративні протоколи відносно батьків за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Співробітники ювенальної превенції повідомили про цей випадок службу у справах дітей, яка вже буде приймати рішення щодо можливого позбавлення батьків їх батьківських прав.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися