Україну накриють потужні магнітні бурі: як вберегтися
Україна

Україну накриють потужні магнітні бурі: як вберегтися

23 лютого 2021, 09:47
0
0
Сподобалось?
0

Підвищена магнітна активність спостерігатиметься в Україні спочатку березня - 1 і 2 числа, в понеділок і вівторок. Ці сплески досягнуть рівня G1 і будуть дуже відчутними. Перша половина березня буде неспокійною - магнітна активність також буде підвищеною в суботу 6 березня і в п'ятницю і суботу 12 і 13 березня.

Про це повідомляє УНІАН.

Магнітна буря - це сплески сонячної активності, які впливають на роботу систем зв'язку, здоров'я тварин і самопочуття метеочутливих людей. Також впливу магнітних бур схильні люди похилого віку, власники хронічних хвороб і вагітні жінки.

Хто схильний до впливу бурі і як захиститися

Наслідки магнітної бурі найгостріше відчувають на собі метеочутливі і літні люди, власники хронічних захворювань, люди з серцево-судинними захворюваннями. Під час магнітної активності можуть спостерігатися такі симптоми:

- загострення хронічних захворювань;

- головний біль;

- скачки тиску;

- болі в спині і м'язах, суглобах;

- нудота;

- безсоння або сонливість;

- дратівливість.

Щоб звести до мінімуму негативний вплив сонячних сплесків, за кілька днів до бурі потрібно відмовитися від нікотину і алкоголю, лягати спати раніше, не нервувати. У дні бурі не варто їсти жирну і смажену їжу, рекомендується проводити більше часу на свіжому повітрі і пити рослинні чаї. Якщо під час активності на сонці ваше самопочуття сильно погіршилося, візьміть лікарняний на роботі і зверніться до лікаря.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися