На Херсонщині поховали 7-річну дівчинку, яку знайшли убитою
Україна

На Херсонщині поховали 7-річну дівчинку, яку знайшли убитою

13 березня 2021, 20:26
0
0
Сподобалось?
0

13 березня на Херсонщені попрощались із 7-річною Марійкою Борисовою, яку знайшли вбитою і зґвалтованою.

Про це пише Суспільне.

Біла труна, квіти. Дві жінки принесли і поклали ляльок та ведмедика. Одну з них принесла Вікторія Фисина:

"Батьки у неї в розлученні. Обоє працьовиті. Так, мама випиває. Але треба, щоб наша місцева влада якось це контролювала, на лікування відправила, а батько - роботяга".

У день, коли зникла Марійка, донька Олександри Подзігун гралася з нею разом. Дитина розказала, що після обіду зниклу не бачила:

"Батько взагалі дуже добре до дітей ставився. Допомагав постійно. Нічого поганого не можу сказати. Мама теж, не била їх. Марійка гралася з моєю донькою 7 числа. Я свою дитину забрала о 17 годині вечора. Покликала і не бачила нічого".

Світлана живе в дному під’їзді з батьком Марії Борисової. Говорить, не бачила, щоб пиячив.

"Її батько хороший. Постійно працює то у корейців, то ще де. Кругом робить. На нього нічого не можна сказати поганого. Скільки разів бачила, як діти біжать до нього зранку до дому. А мама - не хочу нічого казати. Дитини вже нема, щоб ніхто мене не осудив. Сім’я неблагополучна. Вживає алкоголь".

Марійка та її брат завжди були чисті, нагодовані. Ходили разом до школи з його дітьми, гралися, - розказує сусід Рустем Мірзаєв, який брав участь у пошуках дівчини:

"Десь в обід сиділи в мене на городі пекли картоплю, з усієї улиці були дітки. Жінка десь о 5-ій після роботи загнала наших дітей. А потів пів на восьму прийшла сусідка і сказала, що дитина зникла. Ми вийшли на вулицю, тут купа поліції. Той, хто зробив це з нею, - справжній нелюд. Я просив поліцію, щоб вони знайшли його і віддали нам. І все".

З родичами із села Щасливе мало спілкувалася, - розказує двоюрідна сестра матері дівчини Вікторія Побережник:

"Коли дізналася, що сталася така біда, відразу вийшла на зв’язок, почала шукати. Тільки дізналася, що батьки її розвелися. Ми з Абрикосівки приїхали".

Вчителька дівчинки і директор школи, де вона навчалась, спілкуватися з нами відмовились. Не змогли ми зустрітися і зі старостою села Щасливе, яка за словами односельців, ішла попереду процесії. Поліція продовжує розшукові заходи та слідчі дії, - прокоментувала речниця нацполіції Тетяна Пшонь:

"На даний час судмедекспертом підтверджено офіційну причину смерті Марії Борисової, а саме механічна асфіксія. Крім того, медичний експерт підтвердив, що дівчинка була зґвалтована".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися