У Єгипті помер син священника з Тернополя
Україна

У Єгипті помер син священника з Тернополя

17 березня 2021, 18:34
0
0
Сподобалось?
0

17 березня у Єгипті помер син відомого тернопільського священника Анатолія Зінкевича - 21-річний Антон.

Про це повідомили на сайті Волинської православної богословської академії.

"Вся повнота академії висловлює щире співчуття рідним і близьким з приводу смерті Антона та молиться за спокій його душі. Вічна пам’ять і Царство Небесне новоспочилому рабу Божому Антону", - йдеться у повідомленні.

Виданню «Номер один» стало відомо, що Антон Зінкевич з друзями поїхав на відпочинок у Єгипет. Звечора ліг спати і не пробудився. Зранку друзі виявили Антона уже мертвим. Що сталося з молодим хлопцем, поки не відомо. На сьогодні вирішується питання про транспортування тіла Антона Зінкевича на Україну.

– Антон був доброю, позитивною, хорошою людиною, завжди приходив на допомогу, підтримував у складній ситуації та, не зважаючи ні на що, йшов до своєї мети, був креативним, життєрадісним, наполегливим, мріяв здобути фах історика, – повідомляється на офіційному сайті ТНПУ. 

Нагадаємо, батько Антона, отець Анатолій Зінкевич був настоятелем тернопільського Свято-Троїцького духовного центру імені Данила Галицького Української православної церкви. Очолював ініціативну групу «Почаївській лаврі – статус національної духовної святині» та громадський рух «Українські святині – українському народу». Його серце перестало битися 13 лютого 2019 року. І ось пройшло всього два роки після смерті батька-священика, як помер його 21-річний син. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися