На Донбасі російський снайпер вбив 22-річного військового
Україна

На Донбасі російський снайпер вбив 22-річного військового

8 квітня 2021, 15:12
0
0
Сподобалось?
0

У зоні бойових дій на сході України 8 квітня загинув воїн Збройних сил України Денис Юшко із села Новобогданівка, Миколаївської області.

Про трагедію повідомляє пресслужба Миколаївської обласної державної адміністрації у Фейсбуку. 

"8 квітня під час виконання службових обов'язків, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, матрос військової частини А2802 (36 окрема бригада морської піхоти) Юшко Денис Павлович отримав вогнепальне кульове поранення голови, несумісне з життям", – йдеться у повідомленні.

Відомо, що 31 травня юному захиснику мало б виповнитися лише 23 роки – він не дожив до дня народження трохи більше місяця.

Місцева влада Миколаївщини висловила співчуття рідним і близьким загиблого й наголосила, що його ім’я вічно житиме в серцях українців.

Про загибель воїна написали у Фейсбуку і його побратими із 36 бригади ЗСУ. Вони розповіли, що Дениса Юшка убив ворожий снайпер.

"Після проходження строкової служби з 2019 року служив за контрактом у лавах морської піхоти. Відтоді морпіх із гідністю боронив рідну землю. Весь особовий склад 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського Військово-морських сил ЗСУ глибоко сумує та висловлює щирі співчуття рідним і близьким Дениса. Світла пам'ять воїну! Навіки в строю..." – зазначили у некролозі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися