Подробиці моторошного вбивства 9-річного хлопчика на Кіровоградщині
Україна

Подробиці моторошного вбивства 9-річного хлопчика на Кіровоградщині

8 квітня 2021, 17:57
0
-4
Сподобалось?
-4

Стали відомі подробиці вбивства 9-річного хлопчика на Кіровоградщині, у якому підозрюють його сестру.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Нагадаємо, що вбивство сталось у селі Піщаний Брід у Добровеличківському районі Кіровоградської області в кінці березня 2021 року. У злочині підозрюють 21-річну сестру хлопчика.

Вбила, бо відмовився їй допомагати

За версією слідства, трагедія сталась 30 березня. У той день сестра разом із малолітнім братом були вдома та порались по господарству. Хлопчик відмовився їй допомагати. Тоді дівчина взяла дерев'яну палицю та почала бити нею дитину.

Як повідомляють у поліції, сестра вдарила хлопця не менше десяти разів. Дитина отримала множинні травми живота, тазу, спини, ніг та геморагічний шок .

У судовій постанові про обрання міри запобіжного заходу також йдеться, що мати підозрюваної та загиблого хлопчика вже чотири роки живе у Києві разом із ще одним своїм сином, котрий потребує лікування. 

"У селі Піщаний Брід проживають, крім бабусі та дідуся, двоюрідний брат та хрещений підозрюваної. В селі вона не працює, але утримує свійське господарство, та з продажу молока утримувала себе та брата. Бабуся надавала кошти лише на придбання дров", - йдеться у постанові суду. 

Підозрювана під час судового засідання розповіла, що близько 7 години ранку 30 березня через те, що її брат не хотів працювати, вона вдарила його десять разів ременем по спині та двічі дерев`яною палицею по ногах. Захисник дівчини на її виправдання зазначив, що після скоєного сестра намагалась врятувати брата, давши йому воду та знеболювальне. 

Тримала непритомну дитину і казала, що її посадять

Мати вбитого хлопчика у суді повідомила, що її останні півроку практично не було вдома, оскільки вона перебувала в Києві у лікарні "Охмадит" разом із своїм ще одним сином. У день трагедії їй зателефонувала підозрювана, яка розповіла, що у її брата болить живіт, а ще через 20 хв. повідомила, що хлопчик непритомний. Тоді мати їй сказала викликати швидку допомогу.

Бабуся хлопчика у суді розповіла, що підозрювана їй також телефонувала та розповіла, що вона вдарила брата і тому стало погано. Дівчина попросила бабусю викликати поліцію. 

Дядько ж дівчини додав, що про трагедію він дізнався від священника, якому зателефонувала підозрювана і зізналась у вчиненому. Коли він приїхав, то будинок, де жили брат та сестра був зачиненим. Коли ж двері відчинили, то він побачив племінницю із хлопчиком на руках. Дівчина тоді сказала дядьку, що "її посадять". За словами очевидця, сторонніх осіб в приміщенні не було. Чоловік відвіз 9-річного хлопчика до лікарні, де той і помер. 

Медикиня з Добровеличківської лікарні, яка проводила реанімаційні заходи 9-річному хлопчику в суді пояснила, що дитину до неї привезли 30 березня о 19.40 год.  Потерпілого намагались реанімувати, але було вже пізно. На тілі хлопця були тілесні ушкодження у вигляді синців та саден.

Суд обрав дівчині запобіжний захід- тримання під вартою без можливості внесення застави. Триває розслідування трагедії. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися