Біля Києва 75-річний чоловік живе у залізній будці
Україна

Біля Києва 75-річний чоловік живе у залізній будці

13 квітня 2021, 12:31
0
0
Сподобалось?
0

У селі Вишеньки неподалік від Києва 75-річний чоловік оселився у дворі в залізній будці.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Раніше Валентин Іванович жив у квартирі на другому поверсі. З жінкою в цивільному шлюбі прожили понад 10 років, а потім до них переїхала її донька. Тоді співмешканка чоловіка і вигнала його з дому.

"Спочатку мені сказали: "йди", а потім моєму собаці", - розповів пан Валентин.

Так, разом із Бароном чоловік і живе в будці. Тут є диванчик, стіл і шафа, в ній костюм та три куртки. Ні світла, ані опалення. Їсти носять небайдужі сусіди, які зверталися куди тільки могли. Найперше до тих, хто вигнав його жити на вулицю.

"Співмешканка виселила і говорить, що не хоче з ним жити далі. Сільська рада каже: він у нас не зареєстрований і ми нічого не можемо зробити", - розповідає сусідка чоловіка. 

Квартира, де до будки жив Валентин Іванович, над самісінькою сільською радою. Староста телефоном переказує, про сусіда, що живе просто неба знає, але допомогти нічим не може.

"Як сільська рада знаємо, що він є. Але він не зареєстрований. У понеділок буде 102 будемо вирішувати", - кажуть в сільраді. 

Після телефонної розмови з ТСН, староста села знайшов варіант, як позбутися діда з подвір'я сільради.

"Вчора (12 квітня, - ред.) все-таки винайшли можливість і домовилися з лікарнею і відвезли його. Ми плануємо сьогодні-завтра домовимося з будинком пристарілих", - каже староста села Вишеньки Віталій Пилипчук. 

До слова, відомо, що Валентин Іванович родом із Донецька, там із 20 років пропрацював на коксохімзаводі і заробив пенсію в понад вісім тисяч гривень. Гроші, кажуть сусіди, спочатку ще й знімала з картки жінка з донькою, які випхали чоловіка до залізної буди. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися