У Черкасах нардеп від «Слуги народу» влаштував бійку у ресторані
Україна

У Черкасах нардеп від «Слуги народу» влаштував бійку у ресторані

24 квітня 2021, 17:40
0
-2
Сподобалось?
-2

У Черкасах народний депутат від «Слуги народу» Олег Арсенюк побився з місцевим жителем Андрієм Ковпаком. У результаті обидва чоловіка постраждали. Це сталося у ресторані «Бочка».

Екс-міністр МВС та колишній Генпрокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у «Фейсбуку» оприлюднив поліцейське зведення щодо обставн отримання народним депутатом тілесних ушкоджень. Як випливає із тексту, подія мала місце 23 квітня після восьмої години вечора. Внаслідок бійки Арсенюк отримав закриту черепно-мозкову травму, забої голови, а Ковпак – закриту черепно-мозкову травму, забійні травми голови, рук та ніг. Їх доставили до Третьої черкаської міської лікарні швидкої медичної допомоги. Там обом надали необхідну допомогу і відпустили.

За поясненнями опитаних осіб, Арсенюк та його знайомий Рагульський Е. (брат власника розважального закладу) здійснили напад на Ковпака.Відповідно до пояснення самого Ковпака, він помітив конфлікт між адміністратором закладу та нардепом, в ході якого останній вже після обіду з нагоди річниці аварії на ЧАЕС начебто протестував проти припинення роботи закладу та вимагав продовження обслуговування клієнтів.

Інформацію про дану подію зареєстровано 24.04.2021 в журналі ЄОЗП про кримінальні правопорушення Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.

На даний час попередня правова кваліфікація діяння не визначена, відомості до ЄРДР не внесено.

Цікаво, що раніше у ЗМІ була інформація про те, що комплекс «Бочка» належить якраз родині нардепа Олега Арсенюка. Торік під час загальноукраїнського локдауну його власників звинувачували у порушенні карантинних обмежень, адже заклад продовжував працювати підпільно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися