Пані Віра – справжня жінка-свято
Україна

«Чоловіки липнуть, як мухи до меду»: 70-річна пенсіонерка щодня міняє перуки та робить макіяж

8 травня 2021, 11:47
0
0
Сподобалось?
0

Цю 70-річну пенсіонерку в Бердичеві на Житомирщині називають не інакше ніж «жінка-свято». Щодня її бачать у місті в іншому яскравому образі. Міняє не лише наряди, а й перуки та аксесуари. І світиться від щастя, бо задоволена, що виглядає саме так!

Колись малювала агітаційні плакати, тепер «розфарбовує» себе

Пані Віра не любить говорити про свій вік, не називає свого прізвища. Каже, має право зберігати «персональні дані» у таємниці. А от настроєм власної душі ділиться залюбки.

Від цієї жінки справді віє неймовірним позитивом. Чи у зеленому вона, як мавка, чи у червоному, як вогонь. Любить жовте і рожеве, помаранчеве, золоте, синє. А от чорного має обмаль, сірого уникає взагалі.

– Жінка – це квітка! – наголошує, задоволено дивлячись у дзеркало. – Це не може бути мотлох. Має бути яскраво, енергійно, живо.

Її гардероб грає веселковими барвами. Частину речей вона купує на ринку, частину шиє в ательє. Серед розмаїття одягу обирає завжди одну кольорову гаму. До нього підбирає контрастну біжутерію та стильну сумочку. І взуття модельне, а не таке, як зазвичай носять жінки її віку. Обов’язкове доповнення образу – вечірній макіяж. Причому робить його незалежно від того, йде у гості чи по покупки на ринок.

За фахом пані Віра – художник-модельєр. Значну частину свого життя пропрацювала оформлювачем на місцевому автопідприємстві – малювала агітаційні плакати. Коли вийшла на пенсію, вирішила теж не сидіти без діла. Зараз вона – доглядальниця. Каже, більше б пасувало для її роботи слово «компаньйонка». Бо проводить час зі своєю підопічною цілий день – від ранку до вечора.

Мобілки не має, а на косметиці не економить!

Вона вміє бачити світло у кожному дні, знаходить радість у житті навіть у важкі моменти. Не впадає у відчай, вміє розрадити, завжди намагається допомогти. Але куди б не поспішала, найперше думає про свій вигляд. Тому може вийти з дому голодна, але без підмальованих очей та пишної зачіски, уквітчаної декоративними маками, ромашками та волошками, – ніколи.

Єдине, що трохи засмучує жінку, так то мізерна пенсія.

– Мобільного не маю. Взимку сиділа в холодній хаті, економлю на їжі та комуналці, але косметику купую завжди, – усміхається пані Віра. – І ніколи не даю місця хандрі та суму! Я божественно себе почуваю.

Про чоловіків каже, що липнуть до неї, як мухи до меду. Та на них… часу не має. Жіночкам свого віку, та й усім іншим, бажає, щоб у житті у них було поменше сірості і якомога більше барв!

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися