Син зарізав і розчленував рідну матір
Україна

Син зарізав і розчленував рідну матір

14 травня 2021, 13:52
0
-1
Сподобалось?
-1

У Києві син жорстоко вбив 64-річну матір. 

Про це повідомляє поліція області.

Відомо, що першою почала бити на сполох і повідомила до поліції колега жінки, коли та не з’явилась на роботі. Вона розповіла, що у її подруги постійно виникали сварки із сином. А напередодні з її квартири лунали крики.

Поліцейські поїхали до помешкання зниклої жінки, що в одному із будинків у в Подільському районі столиці. Там правоохоронці і виявили фрагменти тіла 64-річної киянки. Вони також встановили, що до вбивства причетний 39-річний син загиблої.

Виявилося, що він постійно конфліктував із власною матір’ю, а під час останньої пересварки вдарив її ножем. Для того, щоб уникнути покарання і приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло матері, фрагменти якого закопав у лісі, та одразу вдався до втечі. 

За декілька годин поліцейські Київської області за орієнтуванням затримали його на залізничному вокзалі у місті Біла Церква. У межах досудового розслідування проведуть судово-психіатричну експертизу для встановлення осудності затриманого. 

Відомості щодо інциденту внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Слідчі готують затриманому повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. За скоєння чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися