У столиці ексчиновниця збила і переїхала дівчину
Україна

У столиці ексчиновниця збила і переїхала дівчину

18 травня 2021, 20:58
0
0
Сподобалось?
0

Ексголова санепідслужби Києва влаштувала моторошну аварію: вона збила дівчину-пішохода, а потім ще і переїхала постраждалу.

Про це 18 травня йдеться у сюжеті ТСН.

На відео з камер спостереження видно, як дівчина ступає на зебру, але опиняється спершу на капоті, а згодом - під машиною. Кермувальниця позашляховика проїхала ще 20 метрів і лише потім загальмувала.

"Було встановлено, що водійка не перебувала в стані алкогольного сп'яніння та пояснила, що не помітила пішохода", - сказала керівниця відділення злочинів транспорту слідчого відділу Голосіївського управління поліції Мар'яна Кухаревська. 

"Я одразу піднялась на руки. У цей час я не відчувала болі. Єдине, що відчула - це відсутність зубів. Я повторювала:"Боже, у мене немає зубів, немає зубів", а вона підбігла та кричала, що поставить мені зуби", - згадує Наталя Дика. 

Дівчину доправили до шпиталю. Струс мозку, гематоми по всьому тілу, травма куприка. Машина проїхалася по дівчині, але в неї немає жодного перелому. 

"Всі лікарі, котрі мене бачать, говорять, що це - диво, що я вижила", - каже Наталя Дика. 

Їй уже провели складну та дорогу операцію на зубах. Попереду - тривала реабілітація. Усі витрати на себе обіцяли взяти сім'я жінки, що була за кермом.

"Жодної копійки ми від неї не отримали", - пояснює потерпіла. 

Дівчина вирішила розповісти цю історію і знайти свою кривдницю. Із відкритих джерел вдалося з'ясувати - це 74-річна ексголова санепідслужби Києва Ірина Козлова. До виходу на пенсію жінка допрацьовувала в санстації Шевченківського району столиці.

Журналісти ТСН теж намагалися зв'язатися з пані Козловою. Утім, ні на дзвінки, ні на повідомлення жінка не відповідає. Проте у поліції запевняють, що вони викличуть на допит ексчиновницю.  Окрім, візиту колишньої чиновниці, у поліції чекають ще й на результати судмедекспертизи. Якщо провину кермувальниці доведуть, то їй загрожує до 3 років обмеження волі. На такий же термін можуть забрати водійські права.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися