На Світязі облаштують будиночки на воді
Україна

На Світязі облаштують будиночки на воді

10 червня 2021, 10:21
0
2
Сподобалось?
2

На Світязі пропонують облаштувати сучасні відпочинкові зони – для короткотермінового та  довгострокового відпочинку.

Проєкти опублікували сторінці Шацького нацпарку у Фейсбуку.

До адміністрації Шацького НПП звернувся інвестор з пропозицією будівництва та облаштування сучасних відпочинкових зон на території парку: зона відпочинку на акваторії озера Світязь для короткотермінового відпочинку відвідувачів та рекреаційного пункту (бази відпочинку) для довгострокового відпочинку відвідувачів.

Інвестиційний проєкт №1: 

У відпочинковій зоні, безпосередньо на акваторії озера Світязь неподалік від берега, заплановано облаштувати 10 екологічних дерев’яних будиночків розміром 5х5 м з терасою, що будуть встановлені на дерев’яних сваях або ж геошурупах.

Зона відпочинку буде знаходитися у Світязькому лісництві, квартал 43 виділ 9 навпроти берегової лінії озера Світязь від дитячого оздоровчого табору «Чайка» до військово-спортивної бази відпочинку працівників СБУ «Світязь» (квартал 43 виділ 13,14).

Інвестиційний проєкт №2:

Облаштування рекреаційного пункту передбачає будівництво будинків коконоподібної форми із затишними номерами та зоною для відпочинку, а також благоустрій території поблизу. Він буде знаходитись у Мельниківському лісництві (кв. 35 вид. 2) у зоні стаціонарної рекреації на землях постійного користування Шацького НПП площею 0,9 га.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися