«Волинь» навіть гримнути дверима не змогла
Україна

«Волинь» навіть гримнути дверима не змогла

12 червня 2021, 19:21
0
-2
Сподобалось?
-2

Останній тур чемпіонату з футболу серед команд першої ліги абсолютно нічого не вирішував для жодної з команд. Не був виключенням і домашній поєдинок «Волині» проти «Чорноморця». Одесити уже гарантували собі путівку в елітний дивізіон, а «Волинь» давно і безнадійно відстала від лідерів. Але лучани мали нагоду хоча б завершити сезон на мажорній ноті, обігравши срібного призера чемпіонату.

«Волинь» - «Чорноморець» - 1:2

Голи: 0:1 – Бугай (30), 1:1 – Оринчак (42 – з пенальті), 1:2 – Авагімян (53).

«Волинь»: 1. Леванідов, 26. Мартинюк, 3. Сімінін – к, 6. Войтіховський, 34. Климець, 8. Чачуа (17. Кобзар, 46), 16. Рябов, 61. Чернов (7. Протасов, 58), 98. Ляшенко (37. Максимчук, 41), 88. Хагназарі (50. Ольхович, 85), 10. Оринчак (43. Теслюк, 63).

«Чорноморець»: 1. Варакута, 25. Мартиненко – к, 60. Поспєлов, 9. Путря (43. Зубейко, 79), 3. Лиховидько, 97. Якимів, 20. Вачіберадзе, 45. Брагару (10. Авагімян, 46), 59. Козак (11. Яловенко, 79), 22. Штогрін (17. Ковбаса, 70), 18. Бугай (19. Сухоручко, 60).

Вилучення: Максимчук (68 – друге попередження).

В принципі, всі передумови для гарного результату у лучан були. Гості, вже з думками про наступний сезон у премʼєр-лізі, привезли до Луцька послаблений склад. Лідери команди оборонець Міха Горопевшек та хавбек Сергій Кравчекно раніше від своїх партнерів пішли у відпустку.

Без хвилювання за результат та тиску відповідальності команди могли грати у своє задоволення. Більше задоволення від гри отримували гості. «Моряки» практично увесь ігровий час почувалися господарями на полі луцького «Авангарду». Рахунок гостям вдалося відкрити після стандарту. Владислав Бугай покинути усіма захисниками «Волині» відреагував на верхову подачу і з лінії штрафного майданчика відправив м’яч у сітку воріт лучан. Відчайдушний стрибок Владислава Леванідова ніяк не допоміг. У час, що залишився до перерви, «хрестоносці» заграли сміливіше і відігралися. На 41-й хвилині Олександр Климець класно пробивав по воротах «моряків» з меж штрафного майданчика, голкіпер з пострілом впорався, але першим на відскоку знову був Климець і вдало підставився під захисника. Арбітр призначив 11-метровий, який бездоганно виконав Богдан Оринчак – 1:1.

Після перерви одесити знову дуже швидко вирвалися вперед. Свіжий Артур Авагімян, вийшовши на заміну у перерві, забив переможний для «Чорноморця» гол уже на 53-й хвилині. Свіжий гравець одеської команди вибігав на побачення з Леванідовим, але не став його обігрувати, а просто перекинув.

В подальшому «Волинь» залишилася у меншості і не мала реальних шансів забити гол у відповідь. Натомість в одеситів шансів забити було чимало. На щастя минулося без ложки нечесних і курйозних голів. Арбітр ледь не призначив 11-метровий у ворота господарів поля за гру рукою від Хагназарі. Проте у ситуації допоміг розібратися лайнцмен і пенальті відмінили. Річ у тім, що Авагімян прострілював у штрафний майданчик, уже випустивши м’яч за лінію полю, і «круглий» влучив у руку іранського легіонера «Волині» теж за лінією поля.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися