Жінка народила дитину під стінами ТРЦ
Україна

Жінка народила дитину під стінами ТРЦ

15 червня 2021, 18:17
0
2
Сподобалось?
2

У Херсоні дорогою до лікарні під одним із ТРЦ 40-річна вагітна жінка народила дівчинку. Новонароджена дитина і породілля у задовільному стані, у дівчинки жодних недомагань не виявлено.

Про це повідомляє місцеве видання kherson.net.

За інформацією ЗМІ, 14 червня вагітна із села Софіївка Миколаївської області відчула біль в животі, але особливої уваги не звернула на це, оскільки пологи були заплановані через тиждень. За деякий час біль посилився.

Після цього жінка з чоловіком вирішили їхати автівкою до Херсонської лікарні. Дорогою в жінки почалися перейми і майбутній батько викликав "швидку". Народила жінка серед ночі під стінами місцевого ТРЦ.

Пологи приймали лікарі просто в кареті "швидкої". Після чого госпіталізували і породіллю, і немовля до лікарні. Як розповіла завідувачка відділенням патології вагітних міської клінічної лікарні імені Лучанського Людмила Імшеницька, дівчинка народилася з вагою 2,3 кг без жодних проблем зі здоров'ям.

"Я саме чергувала тієї ночі, і приймала дитину. Дівчинка, яку до нас привезли, була вагою у 2,3 кг, і огляд не виявив у неї жодних симптомів захворювань – немовля лише потрібно зігріти. Однак у її матері пологи на той момент не закінчилися, - в матці ще залишалася плацента. Її благополучно витягли. Тепер підстав хвилюватися за подальшу долю жінки вже немає", - пояснила лікарка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися