В українки - двоє хворих на рак діток, яких вона виховує сама: потрібна допомога
Україна

В українки - двоє хворих на рак діток, яких вона виховує сама: потрібна допомога

24 червня 2021, 10:48
0
1
Сподобалось?
1

Наталія Петрушенко мати двох дітей з Конотопа на Сумщині, в яких два роки тому діагностували онко, просить допомогти в боротьбі за їх життя.

Як писали раніше, біда увірвалася в сім’ю у липні 2018 року, тоді у старшого сина Наталії - Кості виявили медулярний рак щитоподібної залози. А уже в квітні 2019 року в трирічної на той час донечки Камілли діагностували – гострий лімфобластний лейкоз.

Жінка знову звертається до небайдужих за допомогою, бо справи невтішні. Діти досі потребують лікування, яке коштує чималі кошти. Наталія Петрушенко каже, що сума для її сім'ї непідйомна, вона бореться за життя своїх двох дітей самотужки. Її підтримка лише 74-річна мати, яка має ІІ групу інвалідності.

Зараз Кості 23 роки, він навчається, хоч і хвори йна онко. Починаючи з 2018 року він переніс чотири операції. Одна з них - торакальна (розсічення грудної клітки). Жінка каже, що першу операцію сину зробили халатно.

Раніше хлопець проходив курс mibg (лікування ізотопами). Дуже дороговартісна процедура, у 2020 році коштувала 68 000 тисяч гривень. В червні цього року в Києві здали аналізи КТ, які , на жаль, показали невтішні результати: в загрудній зоні середостіння виявили 2 вогнища (опис КТ). За результатами аналізів, спочатку мова йшла про курс mibg, але за підсумками аналізів кальцію і реа, пропонують променеву терапію.

Жінка готова на будь-яке лікування, тільки б був результат. Але дуже гостро стоїть фінансове питання, бо ж паралельно з боротьбою за життя сина, доводиться рятувати й меншу донечку Камілу. Дитина пройшла пекло хіміотерапії і внаслідок АКДС 4 ревакцинація в її виявили лейкоз. В дитина закінчується курс хіміотерапії.  На початку липня вона поїде на обстеження в Суми (аналізи, УЗД і пункція).

 Мама діток звертається до небайдужих за допомогою. Вони виснажені багаторічною боротьбою з важкими недугами, тож важливою буде будь-яка підтримка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися