Багатодітний батько врятував 3 доньок, а сам втопився
Україна

Багатодітний батько врятував 3 доньок, а сам втопився

30 червня 2021, 10:17
0
0
Сподобалось?
0

На Прикарпатті шукають 39-річного чоловіка, який зник у воді. Три дні тому він пішов купатися з доньками на Дністер. Раптом дівчата почали тонути. Батько зумів урятувати їх, але сам пішов під воду.

Що відомо наразі та як минають пошуки - розповіли у сюжеті ТСН.

Пошукову операцію рятувальники мають поновити вже за незабаром. Інцидент стався на стихійному пляжі Дністра. Батько з трьома своїми дочками віком 8, 10 та 11 років прийшов туди стежкою через ліс з Галича, аби покупатися.

Одна з дівчат зайшла на глибину, але раптом течія почала затягувати її далі. Інстинктивно вона вхопилася за свою сестру і потягла тк за собою. Батько разом з третьою дочкою почали їх витягати. Зрештою чоловік зумів виштовхнути усіх трьох дітей на мілину посеред річки, що за метрів за 20 від берега. Утім, сам пішов під воду. 

У пошуках 39-річного чоловіка водолази оглянули вже кілька кілометрів дна річки та береги. Шукають і за допомогою ехолота, піднімають квадрокоптер. Однак Дністер в цьому місці дуже підступний: тут чимало вирв і сильна течія. Крім того, видимість погана, адже були дощі.

Шанси знайти чоловіка вже примарні, не приховують рятувальники. Утім, операцію вони не припиняють. Сьогодні мають розширити географію пошуку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися