У столиці жінки декілька років знімали порно з власними дітьми
Україна

У столиці жінки декілька років знімали порно з власними дітьми

30 червня 2021, 12:52
0
0
Сподобалось?
0

У Києві викрили двох жінок, які декілька років поспіль знімали порно за участі своїх дітей, після чого продавали відео через інтернет.

Про це повідомили на сайті Офісу Генерального прокурора.

Досудове розслідування встановило, що двоє не пов’язаних між собою жінок упродовж 3-4 років організовували фото- та відеозйомки своїх дітей 6 та 9 років з метою виготовлення матеріалів, що містять зображення відвертої сексуальної поведінки і є дитячою порнографією.

Вони збували порнографічну продукцію через інтернет невстановленим особам, за що отримували прибуток: за один матеріал жінки отримували до 2 тисячі гривень.

У ході обшуків за місцями проживання підозрюваних на мобільних телефонах та комп’ютерах виявлено фото та відео за участю малолітніх дівчаток.

Жінкам, які розбещували своїх малолітніх дочок, виготовляли за їх участі дитячу порнографію та розповсюджували її для отримання прибутків, повідомили про підозру за ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 301-1 КК України та ч. 4 ст. 301 КК України у редакції від 20.01.2010 року.

Наразі жінок затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відносно однієї з підозрюваних суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, відносно іншої – готують аналогічне клопотання.

Заходи з викриття здійснювали слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в м. Києві спільно з Департаментом кіберполії Нацполіції України.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися