Що кажуть сусіди і друзі лучанина, який випав з 9 поверху
Україна

Що кажуть сусіди і друзі лучанина, який випав з 9 поверху

30 червня 2021, 18:55
0
0
Сподобалось?
0

22 річний лучанин, який у ніч з 29 на 30 червня випав з вікна квартири на дев'ятому поверсі, напередодні посварився із дівчиною.

Про це Суспільному розповіла подруга травмованого Катерина.

Дівчина 10 років товаришує з чоловіком. Свого прізвища назвати не захотіла. Журналістам розповіла, що напередодні чула, як Олександр сварився зі своєю дівчиною за годину до інциденту.

Як усе трапилося бачила сусідка травмованого Любов Слісарчук. Жінка живе на третьому поверсі. Каже, що уночі бачила, як з дев'ятого поверху летіли книжки.

"А потім і він стрибнув. Бо розгону набрав. Чоловік висів на березі, бо він так гепнувся і там гілка обламана. Та береза його затримала і спасла", - каже жінка. 

Сусіди та друзі лучанина, який випав з дев'ятого поверху, розповіли деталі

Мама хлопця коментувати ситуацію відмовилася. Її син нині у лікарні з діагнозом "політравма" і знаходиться у палаті інтенсивної терапії. Зі слів заступника директора Луцької міської лікарні Андрія Смольянінова, чоловік вже прийшов до тями.

У поліції ситуацію кваліфікували, як нещасний випадок, - розповіла старша інспекторка сектору комунікації Анна Павловська. Триває слідство, під час якого буде встановлено, за яких обставин випав чоловік.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися