Єдиний в Україні випускник склав всі ЗНО на 200 балів
Україна

Єдиний в Україні випускник склав всі ЗНО на 200 балів

1 липня 2021, 20:11
0
0
Сподобалось?
0

У Києві випускник Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка єдиний в нашій країні, хто здав всі три ЗНО-2021 на 200 балів. Ім'я підлітка-вундеркінда Денис Кінзерський.

Про старанності учня розповіли в сюжеті ТСН. Хлопець повідомив журналістам, на що витратить президентську стипендію за відмінний результат незалежного оцінювання, - пише Обозреватель.

На 200 балів підліток склав тести з хімії, біології та математики. Денис став справжньою гордістю фізмат ліцею і вразив деяких вчителів. Перш за все результатом з математики.

"У мене в шкільному атестаті з геометрії 11 з алгебри 10. Досягти таких результатів на ЗНО мені вдалося завдяки хорошим вчителям ліцею та репетиторів", – розповів Денис Кінзерський.

Хлопець дуже любить біологію і планує вивчати її в Інституті високих технологій КНУ. За такі результати ЗНО Денис отримуватиме президентську стипендію у розмірі 10 тисяч гривень щомісяця протягом одного року. Крім того, за ним збережеться право на отримання студентської стипендії.

Денис Кіндзерський планує відкладати свою стипендію на навчання і на отримання другої вищої освіти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися