Збірна України отримає максимальні преміальні за виступ в Євро-2020
Україна

Збірна України отримає максимальні преміальні за виступ в Євро-2020

3 липня 2021, 14:37
0
0
Сподобалось?
0

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко наголосив, що гравці національної збірної отримають максимальні преміальні за виступ на Євро-2020.

"Наші гравці не питають про призові, не питають, скільки інші команди отримують, скільки вони. Їх цікавить результат, гра на чемпіонаті Європи, успішний виступ. Це говорить про те, що для нашої збірної найголовніше - виступити якнайкраще і представити свою країну на європейському форумі. Повірте, вони, як завжди, отримають максимальні преміальні. Ми всі розуміємо, що гроші, які УЄФА дає за виступи, це все завдяки грі нашої збірної, завдяки нашим гравцям. Точно можу сказати, що наші футболісти будуть дуже задоволені, вони це знають. Будуть розраховані всі податки, все буде відкрито. Сподіваюся, що це питання зараз не турбує наших гравців", - говорить Павелко. 

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи збірна України зіграла чотири матчі. Наші гравці обіграли збірні Північної Македонії та Швеції і програла збірним Нідерландів та Австрії. Сьогодні о 22 годині Україна зіграє зі збірною Англії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися