Прогнози букмекерів на матч Україна - Англія
Україна

Прогнози букмекерів на матч Україна - Англія

3 липня 2021, 18:15
0
2
Сподобалось?
2

Вже за декілька годин у Римі відбудеться поєдинок чвертьфіналу Євро-2020 між Україною та Англією.

Якщо англійці пройшли попередні стадії турніру впевнено (7 із 9 можливих очок у груповому етапі і перемога 2:0 у 1/8 фіналу з німцями), то українська збірна пробивається до кожної наступної фази змагань не без везіння.

Спершу підопічні Андрія Шевченка показали не надто виразну гру в групі, зазнавши двох поразок у трьох матчах - пробитися до 1/8 вдалося завдяки результатам поєдинків інших команд.

Фортуна на боці українців була і в першому поєдинку плей-офф зі шведами. Переможний гол забили за лічені хвилини до кінця екстратаймів - вже у доданий арбітром час м'ячем відзначився 24-річний Артем Довбик, що вийшов на заміну під кінець матчу.

Вочевидь, враховуючи усе це, а також з огляду на загальний клас команди і набір гравців, фаворитами суботнього чвертьфіналу є англійці. За версією букмекерів також.

Компанія Parimatch приймає ставки на перемогу України в основний час з коефіцієнтом 9,00, на нічию - 4,50, на виграш Англії - 1,44.

Коефіцієнт 9,00 означає, що в разі перемоги "жовто-синіх" сума, яку ви поставили на такий підсумок поєдинку, збільшиться у 9 разів. Більший коефіцієнт - менш вірогідною ту чи іншу подію вважають букмекери.

Інша букмекерська компанія - Favbet - приймає ставки зі схожими коефіцієнтами: 8,88 на перемогу України в основний час, 1,46 на виграш Англії, 4,46 на нічию.

На те, що Україна сенсаційно проб'ється до півфіналу турніру (безвідносно до того, як це станеться - в основний час, в екстратаймах чи в серії пенальті), Favbet дає коефіцієнт 5,00, а на прохід англійської збірної - 1,19.

Parimatch оцінює ситуацію майже так само: 5,00 - на прохід України, 1,20 - на прохід Англії.

Джерело: ВВС

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися