Львів’янин шиє капелюхи для голлівудських зірок
Україна

Львів’янин шиє капелюхи для голлівудських зірок

18 липня 2021, 13:29
0
0
Сподобалось?
0

Українські дизайнери впевнено протоптують собі стежку у світі моди. Модельєр зі Львова Руслан Багінський відомий тим, що шиє для знаменитостей головні убори. У його капелюхах ходять голлівудські зірки Мадонна та Шерон Стоун!

Руслан Багінський народився у Львові. У двадцять він вже почав працювати стилістом та захоплювався історією успіху Коко Шанель. Його мрією було стати дизайнером капелюхів. Так і виник новий бренд Ruslan Baginskiy.

Нині це ім’я підкорило багатьох знаменитостей, адже вироби Руслана розлітаються по всьому світу. Серед українських клієнток – Джамала, Тіна Кароль, Катя Осадча та Надя Дорофєєва. Серед всесвітньо відомих – співачка Мадонна та голлівудська актриса Шерон Стоун. Обидві позували у Русланових капелюхах на обкладинках відомого жіночого журналу про моду, красу та стиль Vogue.

Шерон СТОУН у капелюсі БАГІНСЬКОГО

Перше замовлення від Мадонни Руслан досі згадує як провидіння долі. Каже, якось з ним на інтерв’ю домовилася журналістка, яка була знайома зі стилістом Мадонни. Дала його контакти. Руслан зі своїм партнером Петром Ясинським спілкувалися з ним близько року. І ось отримали повідомлення: «Потрібен капелюх для зйомок». До того Мадонна кілька років не з’являлася на публічних заходах.

– Так за ніч вручну був розшитий капелюх фразами з її пісні Beautiful Game. Ми тримали кулаки, щоб все їм підійшло. І… нам це вдалося, – розповідає дизайнер.

Свій образ капелюхом від львів’янина американська співачка увінчала на честь свого 60-річчя. Відтоді Мадонна – віддана прихильниця бренду та муза дизайнера.

До речі, приміряла капелюх від бренду Ruslan Baginskiy й перша леді Олена Зеленська. Вона вдягла авторський головний убір на прийом до Папи Римського Франциска у лютому минулого року. Зараз Руслан живе та працює з командою у столиці.

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися