У Луцьку молодь з інвалідністю готує творчий захід
Україна

У Луцьку молодь з інвалідністю готує творчий захід

13 липня 2021, 19:27
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку відбулось друге заняття дітей та молоді у рамках інклюзивного хабу. Цей проєкт передбачає серію театральних, музичних, психологічних та арттерапевтичних занять.

Про це розповіла Суспільному координаторка Вікторія Колодяжна.

Впродовж липня у бібліотеці волинського вишу двічі на тиждень відбуваються заняття з учасниками літнього інклюзивного хабу. Це - місце, де збирається молодь з інвалідністю. Тут вони спілкуються, репетирують, читають, весело і цікаво проводять час.

У заняттях беруть участь 12 молодих людей з синдромом Дауна та дитячим церебральним паралічем, — розповіла координаторка проєкту Вікторія Колодяжна.

Уляна Сухачевська - одна з учасниць занять. Дівчина каже, що їй дуже подобається брати участь у заняттях. Нині вона готується до нової вистави.

Працюють з учасниками інклюзивного проєкту волонтери. На заняттях поєднують театральне мистецтво, музику, художню творчість, працює психолог, який допомагає побудувати хорошу, дружню атмосферу, — розповідає один із волонтерів проєкту, режисер Вадим Хаїнський.

Всього в команді працює 20 волонтерів. Фінальний театралізований захід учасники проєкту планують показати усім охочим у середині серпні на одному з луцьких майданчиків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися