31-річного лучанина звинувачують у вбивстві товариша
Україна

31-річного лучанина звинувачують у вбивстві товариша

13 липня 2021, 21:09
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькому міськрайонному суді розглядали справу за статтею "Умисне вбивство". На лаві підсудних опинився  31-річний  Мамай Курочка, якого підозрюють у причетності до загибелі його друга Сергія Нікольчука.

Про це пише Конкурент.

Обвинувачений свою вину заперечує та стверджує, що справу проти нього фальсифікують. 

"Попив з ним кави, поговорив, зайняв йому грошей і пішов додому", - розповідає Мамай. Під вартою він знаходиться уже рік. Саме ж вбивство трапилось у Луцьку 30 травня 2020 року.

Усе сталося в будинку на вулиці Луговій. Правоохоронці навідалися до Сергія із плановою перевіркою, адже на той час він перебував під домашнім арештом. В оселі чоловіка знайшли уже мертвим.

Пані Віра, сусідка Сергія, досі не вірить, що хлопця спіткала така страшна доля. Каже, він приїхав сюди з Луганщини і жив уже близько двох років та що кращого сусіда, ніж Сергій у неї ніколи не було.

На тілі загиблого виявили 14 ножових поранень. В поле підозрюваних одразу потрапив раніше судимий Мамай Курочка, який останнім гостював у вбитого. Вони разом розпивали алкогольні напої, а потім внаслідок конфлікту підозрюваний наніс більше 10 ударів ножем Сергію. 

Мамая затримали вже наступного дня. На думку слідства є достатньо доказів того, що життя свого друга забрав саме він. Зокрема, на місці вбивства знайшли блютуз-гарнітуру, яка належить підозрюваному. Щоправда сам підсудний запевняє - справи проти нього фальсифікують, бо цей гаджет він купив уже після трагедії.

Мамай зазначив, що перед вбивством Сергію погрожували. Він підозрювався в угоні авто, а отже міг перейти комусь дорогу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися