Прийняли присягу випускники військової кафедри луцького вишу
Україна

Прийняли присягу випускники військової кафедри луцького вишу

25 липня 2021, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Понад 40 курсантів та курсанток військової кафедри Луцького національного технічного університету присягнули на вірність народові України.

За два роки хлопці і дівчата опанували три спеціальності: «Бойове застосування механізованих підрозділів, частин і з’єднань», «Бойове застосування з’єднань, військових частин і підрозділів наземної артилерії» та «Психологія». Крім того, після першого курсу студенти доводили свою вправність під час комплексних практичних занять на полігоні, а після другого – були призвані через районні і міські військові комісаріати на 30-денний навчальний збір.

Безпосередньо перед присягою випускники спільно виконали гімн України.

Привітала молодь із закінченням навчання на військовій кафедрі ректор Луцького НТУ Ірина Вахович. Також напутні слова та привітання із урочистою подією висловили начальник Луцького прикордонного загону, полковник Сергій Лозінський, командир військової частини 1141 Національної гвардії України, підполковник Василь Гуртовський та заступник військового комісара Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Ігор Підлісний.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися