Жінка з дитиною у візку зірвалися з мосту у річку
Україна

Жінка з дитиною у візку зірвалися з мосту у річку

27 липня 2021, 17:29
0
-3
Сподобалось?
-3

У Дніпрі у річку впала жінка, яка перетягувала через бордюр візок із дитиною. Молоду маму і її 7-місячного малюка з води діставали перехожі.

Про це сама постраждала розповіла у соцмережі.

За словами місцевої жительки, інцидент стався на пішохідному містку біля річки Гнилокош на вулиці Вітчизняній. Жінка з 7-місячним немовлям переходила водойму містком, не втрималася і шубовснула у воду разом із візком.

"Дуже високий бордюр, передніми колесами не змогла заїхати, розвернула візок, ступила назад і полетіла спиною униз, і візок за мною і перекинувся. Добре, що дитина була пристебнута. Провалилася по шию. Мене з 7-місячною дитиною з візком діставали з цього болота очевидці. Загалом дитина ледь не загинула, перебуваю у такому шоці", - розповіла жінка.

Знайшлися і ті, хто став свідком цього випадку. Люди зізнаються, що побачене їх шокувало.

"Стала свідком цієї події. Їхали в маршрутці, і водій почав кричати. Спочатку подумали, що мотоцикліст впав ... Потім водії машин почали витягувати візок. Волосся почало ворушитися від жаху. Потім допомогли вибратися і мамі. Справа п'яти хвилин. Але цього могло і не бути, була б там огорожа", - написала очевидиця Ольга Марценюк.

"Допомагав вам вибратися. Трохи серце не зупинилося, коли це побачив. Пішки там ніколи не ходив тому був в шоці від того, що пішохідний перехід веде прямо в цю річку", - написав інший свідок події Сергій Немировський.

І свідки, і постраждала наголосили на тому, що через річку має бути огорожа, щоб в майбутньому не сталося подібних випадків.

"Ремонт переходу вимагає комплексного підходу. Аварійна ситуація на цій ділянці виникла через торішній порив магістрального водогону - сильно підмило підпорки. Надійна установка перил там неможлива, йде зсув грунту. У листопаді минулого року міськими службами визначені роботи. Навесні виконати не вийшло через погодні умови. Незабаром повинні почати ремонтні роботи", - прокоментував депутат міської ради Михайло Гороховський.

Зараз на місці встановили огороджувальну стрічку. Яким чином вона зможе вберегти пішоходів, поки не відомо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися