Шевченко пішов зі збірної через гроші?
Україна

Шевченко пішов зі збірної через гроші?

1 серпня 2021, 20:02
0
0
Сподобалось?
0

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко несподівано попрощався із "синьо-жовтими". 

Як стало відомо OBOZREVATEL від своїх джерел, Шевченко насправді не зміг домовитися з Українською асоціацією футболу (УАФ) про фінансові умови нового контракту.

Наставник "жовто-синіх" просив 3 млн доларів, а УАФ могла запропонувати лише 1,5. При цьому тільки за виступ на Євро-2020 Шевченко і його команда заробили 16 млн євро.

Шевченко на своїй сторінці у Фейсбуку подякував президенту УАФ і виконкому за надану можливість попрацювати зі збірною. Андрій Миколайович також вдячний кожному, хто допомагав і був причетний до команди.

"Сьогодні добіг кінця мій контракт з Українською асоціацією футболу, я провів п'ять років із головною командою країни. Це була наполеглива робота, яка довела, що ми здатні грати в сучасний футбол", – написав Андрій Миколайович.

Також Шевченко висловив велику подяку всім уболівальникам за підтримку і критику.

"Разом нам вдалося показати, що наш футбол може бути конкурентним, результативним і цікавим. Із вірою в Україну", – підсумував тренер.

Під керівництвом Шевченка збірна провела 52 матчі. У 25 з них були здобуті перемоги. 14 зустрічей завершилися поразкою. Різниця забитих і пропущених м'ячів склала 71:62.







Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися