До Луцька з Токіо приїхав відомий дзюдоїст
Україна

До Луцька з Токіо приїхав відомий дзюдоїст

11 серпня 2021, 14:17
0
0
Сподобалось?
0

Олімпійський призер із боротьби дзюдо, віцепрезидент Федерації дзюдо України, наставник збірної Азербайджану на Олімпіаді-2020 Руслан Машуренко прибув до Луцька з ігор у Токіо, аби привітати з ювілеєм свого колишнього тренера Анатолія Бондарєва.

Про це пишуть Волинські новини.

Відзначимо, Руслан Машуренко першим із дзюдоїстів за роки незалежної України виборов для збірної нагороду на Олімпійський іграх. Так, у 2000 році він здобув бронзу на Олімпіаді в Сіднеї.

Виховав майбутнього олімпійського призера заслужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України, учасник бойових дій в Афганістані, кавалер орденів «Червоної зірки» та «За заслуги» ІІІ ступеня Анатолій Бондарєв. Він тренував Руслана Машуренка п’ять років – протягом 1998-2002 років. У 2003 році спортсмен припинив тренування у зв’язку з травмою.

Протягом 30 років Анатолій Бондарєв очолює Волинську обласну дитячо-юнацьку спортивну школу з видів боротьби, де було підготовлено, зокрема, понад 300 майстрів спорту України, вісім майстрів спорту України міжнародного класу та двох заслужених майстрів спорту України з видів боротьби (дзюдо, самбо, бойове самбо і сумо).

Днями Анатолій Іванович відзначив 60-річчя. Аби привітати його з ювілеєм, прямо з Олімпійських ігор у Токіо до Луцька прибув Руслан Машуренко разом із дружиною.

Як раніше ми писали, щороку обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби проводить турнір на честь призера Олімпійських ігор у Сіднеї Руслана Машуренка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися