Другу добу шукають зниклу на Говерлі дитину: подробиці
Україна

Другу добу шукають зниклу на Говерлі дитину: подробиці

15 серпня 2021, 17:17
0
0
Сподобалось?
0

6-річний Олексій Стефанців із Коломиї вперше у житті з родичами піднявся в гори. Однак під час сходження на Говерлу дитина зникла. 

Сталося це вчора, 14 серпня, близько 15:30.

Досі місце перебування хлопчика невідоме, повідомляють місцеві рятувальники кореспонденту УНІАН. Пошуки тривають.

Повідомлення до поліції про зникнення дитини нaдійшло близько 22:50 від родичів дитини. До пошуків хлопчика максимально задіяні всі служби поліції̈ Івано-Франківщини, працівники ДСНС, військовослужбовці, кінологи зі двома службовими собаками. Для розшуку використовується квадрокоптер.

Допомагають правоохоронцям також волонтери ГО "Гірський рятувальний центр", представники "Червоного Хреста" та Карпатського національного природного парку.

Як розповіли в управлінні ДСНС Івано-Франківської області, хлопчик пішов у гори разом із бабусею, дядьком, тіткою та їхніми дітьми. Загалом у групі було шестеро осіб.

"Бабуся з онуком відставали від решти родичів, а дитина увесь час то бігала до дядька з тіткою, тобто вперед, то поверталася до бабусі. Тож бабуся подумала, що він у цей час там, попереду, йде з родичами. А коли зрозуміли, що дитини немає, кинулися на пошуки. Вони в гори піднімалися вперше, нікого не попереджали", - розповіла кореспонденту УНІАН керівник прес-служби ГУ ДСНС в Івано-Франківській області Христина Перцович.

Прикмети дитини: зріст 110 см, середньої статури, волосся коротке каштанове, очі карі. Був одягнений в зелену футболку, штани камуфляжного забарвлення, голубу кепку з червоним козирком.

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження малолітнього Олексія Стефанціва, правоохоронці просять негайно телефонувати на лінію "102" або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0979765101.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися